Visie

 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden; meer dan lijnen op papier. Een beeld neemt anderen mee in het verhaal en overtuigt. In Het Lege Atelier is alle ruimte voor wat zich tussen de lijnen bevindt. Ik help ontwerpers de beste manier te vinden om hun ontwerp te communiceren, om zo anderen de kwaliteit van hun werk te tonen.

 

Hier is visualisatiestijl maatwerk. De focus ligt op sfeer; elke impressie krijgt een unieke stijl die past bij de opgave en de ideeën van de ontwerper. Met aandacht voor compositie, belichting, kleur en materiaal komt zo het ontwerp tot leven. 

 

Over mij

 

Mijn naam is Ananda de Vos. Zolang ik me kan herinneren was ik aan het tekenen, wanneer het maar kon. Ik groeide op in een rustige buitenwijk, waar ik met een potlood in de hand wegdroomde over levendige steden en wilde natuur. Ik twijfelde wat ik zou worden; kunstenaar of architect?

 

Bij een bezoek aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft voelde ik me als een vis in het water. Ik ben daar architectuur gaan studeren en woonde een jaar in inspirerende wereldsteden Shenzhen en Beijing.

 

Na mijn afstuderen ging ik aan het werk als junior architect. Al snel merkte ik dat in de praktijk weinig tijd overblijft voor visualisatie. Ik heb mijn eigen onderneming opgericht om me volledig te richten op verbeelding van architectuur en landschappen. 

 

Nu ik mijn eigen onderneming heb komt het beste van twee werelden samen; ergens tussen kunst en architectuur in. 

 

Ik werk in Schiedam, waar ik ook met veel plezier woon met mijn vriend. Ochtenden begin ik met een sterke kop koffie en yoga. ‘s Avonds ben ik vaak met vrienden te vinden in de klimhal.  

Over jou?

 

Ik ben benieuwd naar wat jou op mijn website heeft gebracht! Ben je op zoek naar advies over hoe jouw project het beste verbeeld kan worden? Neem gerust contact op. Voor andere vragen of mogelijke samenwerkingen geldt hetzelfde: ik hoor graag van je.

 

Mailen kan naar info@hetlegeatelier.nl, of je kan me bellen en whatsappen op 06 51671807. 

 

 

Werkzaamheden

 

 • Digitale collages
  Een creatief en verrassend beeld, opgebouwd uit verschillende typen afbeeldingen. 
 • Renders
  Een realistisch of gestileerd beeld, waarin belichting en schaduwen zijn berekend door de computer.

 • 2D impressies
  Opgewerkte lijntekeningen zoals plattegronden en doorsnedes. 

 • Ontwerpvoorstel
  Variantenstudie over bijvoorbeeld layout, vormgeving, materialen, sfeer en stijl etc.